WSNP advocaat

Zoekt u een WSNP advocaat? Wij bieden u diverse mogelijkheden om toch van uw schulden af te komen. Ons doel is om u zo snel en goed mogelijk te helpen met het krijgen van een schone lei. We werken in heel Nederland en staan dan ook klaar voor iedereen.

WSNP advocaat

Als WSNP advocaat kunnen we u bij verschillende gevallen helpen. Er zijn vier situaties waarbij u ons kunt inschakelen:

  • U krijgt geen toegang tot de WSNP
  • Er dreigt een tussentijdse beëindiging van de WSNP
  • Weigering van een schone lei
  • Alle hoger beroepszaken

Krijgt u geen toegang tot de WSNP?

Er zijn een aantal vereisten waar u aan dient te voldoen om in aanmerking te komen voor de toepassing van de schuldsanering. Ten eerste moet u niet door kunnen gaan met het betalen van uw schulden. Hier moet duidelijk bewijs voor zijn. Daarnaast mag u de afgelopen tien jaar niet al in de WSNP hebben gezeten of er op dit moment nog inzitten. Bekijk voor meer informatie de overige vereisten waaraan u dient te voldoen.

Komt er een tussentijdse beëindiging van de WSNP?

Er zijn een aantal veel voorkomende redenen die ervoor zorgen dat de Rechter-commissaris of uw bewindvoerder een verzoek indient tot een tussentijdse beëindiging. Het komt vaak voor dat er niet voldoende informatie wordt verschaft. Hiernaast is het vaak het geval dat er niet wordt voldaan aan de sollicitatieverplichtingen. Bovendien is er sprake van een tussentijdse beëindiging wanneer u nieuwe schulden heeft gemaakt. Neem gerust contact met ons op als u wilt dat wij u begeleiden bij deze problemen.

Krijgt u geen schone lei?

Een schone lei wordt normaal gesproken aan u verleend als u zich heeft gehouden aan de verplichtingen van de schuldsanering. Heeft de rechter uw schone lei geweigerd? In dit geval heeft u 8 dagen om daartegen in hoger beroep te gaan. Vul ons contactformulier in en onze specialistische advocaten helpen u direct.

Wilt u in hoger beroep gaan in de WSNP?

Na een afwijzing van de toegang tot de WSNP of na beëindiging van de WSNP kunt u in hoger beroep gaan. Binnen acht dagen na de datum van het vonnis moet dit worden ingesteld door een advocaat. Als WSNP advocaat zijn wij daar de juiste persoon voor.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Neem contact op met een WSNP advocaat

Onze WSNP advocaten zijn gespecialiseerd in het helpen van natuurlijke personen die problemen hebben met de wettelijke schuldsanering. Wij geven u dan ook graag de kans om uw schulden te saneren. Voor meer informatie kunt u altijd eens contact met ons opnemen.