Wet sanering natuurlijke personen

Bij WSNP-zaken.nl vindt u allerlei informatie omtrent de wet sanering natuurlijke personen. Onze diverse gespecialiseerde advocaten helpen particulieren met problemen die zij hebben met de WSNP.

Wet sanering natuurlijke personen

Wij helpen mensen die problemen hebben met de wet sanering natuurlijke personen. In verschillende gevallen kunt u bij ons terecht. Deze hebben wij onderverdeeld in drie situaties. De eerste is wanneer u niet wordt toegelaten tot de schuldsanering. De volgende is een tussentijdse beëindiging van de schuldsanering. Tot slot helpen we u wanneer u wordt geconfronteerd met het niet krijgen van een schone lei.

Geen toelating

Komt u niet in aanmerking voor de wet sanering natuurlijke personen? U dient namelijk te voldoen aan een aantal vereisten. Vaak is het echter zo dat de rechtbank denkt dat u niet aan alle vereisten voldoet. Wij adviseren u dan om samen met een advocaat in hoger beroep te komen.

Beëindiging

Wordt u geconfronteerd met een tussentijdse beëindiging van de schuldsanering? Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en helpen u daar graag bij. De regels zijn erg streng en om verschillende redenen kan uw schuldsanering worden beëindigd.

Geen schone lei

De laatste situatie is wanneer u wordt geconfronteerd met het niet krijgen van een schone lei. U ontvangt deze schone lei normaal gesproken wanneer u zich tijdens de schuldsanering heeft gehouden een de verplichtingen. Wanneer u dit niet doet wijst de rechter het af. Binnen 8 dagen kunt u daar dan tegen in hoger beroep gaan.

Waarom kiezen voor WSNP-zaken.nl?

U ervaart de volgende voordelen wanneer u kiest voor WSNP-zaken.nl:

  • Veel ervaring
  • Relatief lage kosten
  • U wordt snel en goed geholpen
  • Gespecialiseerde advocaten met vakkennis

WSNP-zaken.nl heeft al veel ervaring met het bijstaan van natuurlijke personen bij problemen met de wettelijke schuldsanering. U kunt bij ons terecht tegen relatief lage kosten. Dit is mogelijk, omdat wij onder andere werken op basis van rechtsbijstand dat door de overheid wordt gefinancierd. Onze advocaten geven u graag deskundig advies en helpen u snel en goed. Ons doel is dan ook om u zo spoedig en goed mogelijk te helpen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Problemen met de wet sanering natuurlijke personen?

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op wanneer u vragen heeft over de wet sanering natuurlijke personen. Heeft u hulp nodig? Vul dan ons intakeformulier in en wij nemen contact met u op. Onze professionele medewerkers staan altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.