Advocaat WSNP

Advocaat WSNP

Een advocaat die gespecialiseerd is in de WSNP kan u helpen met allerlei problemen rondom uw schuldsanering. In verschillende gevallen staan onze advocaten voor u klaar om in de WSNP te komen of deze juist af te sluiten met een schone lei. Vul ons contactformulier in voor meer informatie of laat ons u terugbellen.

Advocaat WSNP

Er zijn een aantal gevallen waarbij u een advocaat gespecialiseerd in WSNP kunt inschakelen. De eerste is wanneer u geen toegang heeft tot de WSNP. Er zijn diverse eisen waaraan u dient te voldoen als u in aanmerking wilt komen voor de toepassing van de schuldsanering. Wanneer de rechter vindt dat u hier niet aan voldoet, helpen we u graag om in hoger beroep te gaan. Het tweede geval is een tussentijdse beëindiging van de WSNP. Als er een beëindiging dreigt te komen dan kunnen onze advocaten dit proberen te voorkomen.

Een schone lei

Mensen komen vaak bij ons wanneer het niet lukt om een schone lei te krijgen. Ook wanneer dit niet is gelukt bij de Rechtbank zijn wij er voor u. Na een traject bepaalt de rechter of u aan alle verplichtingen heeft gedaan. Uw schulden worden gesaneerd wanneer dit het geval is. Mocht u niet aan de verplichtingen hebben voldaan, dan wordt de schone lei geweigerd door de rechter. U heeft dan 8 dagen de tijd om in hoger beroep te gaan.

Doe de test

Twijfelt u nog of wij u kunnen helpen? Doe dan eens de test op onze website om te weten te komen of we u kunnen helpen bij uw probleem met de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen.

De voordelen van WSNP-zaken.nl

Profiteer van de volgende voordelen wanneer u een beroep doet op een advocaat van WSNP-zaken.nl:

  • Jarenlange ervaring
  • Korte lijnen en goede bereikbaarheid
  • Hulp door heel Nederland
  • Advocaten met de juiste vakkennis

Door onze jarenlange ervaring weten onze advocaten wat ze moeten doen om u zo goed en snel mogelijk te helpen. Tegen relatief lage kosten kunt u bij ons terecht voor hulp op het gebied van schuldsanering. Wij bevinden ons in Zeist (vlakbij Utrecht), maar we verlenen hulp door heel Nederland. Dus waar u ook woont, bij WSNP-zaken.nl bent u altijd aan het juiste adres om de kans te krijgen om uw problematische schulden te saneren. Ons team van advocaten staat altijd voor u klaar met hun deskundige vakkennis.

Meer weten? Neem nu contact met ons op »

Een advocaat WSNP inschakelen

Zoekt u een advocaat die alles afweet van de WSNP? Dan zijn onze gespecialiseerde advocaten de juiste personen voor u. Neem contact met ons op om alles te weten te komen over onze diensten en onze hulp in te schakelen.